Στα «ερυθρόλευκα» για δυο ακόμα χρόνια ο Ντόρσεϊ

Ένα από τα “φλέγοντα” ζητήματα του τελευταίου διαστήματος ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζόι Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός το Σάββατο το πρωί (4/8) ανακοίνωσε την οριστική επίτευξη της συμφωνίας!

Το πρέσινγκ του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς και ο Τζόι Ντόρσεϊ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των “ερυθρολεύκων” για δύο ακόμα χρόνια!

Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ
του Ολυμπιακού της νέας αγωνιστικής περιόδου συμπληρώνονται! Η παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ στο ρόστερ της ομάδας, σίγουρα γλιτώνει από έναν έξτρα “πονοκέφαλο” τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Έλληνας προπονητής ήθελε την παραμονή του Αμερικανού σέντερ στην ομάδα και οι “ερυθρόλευκοι” περίμεναν αρκετά τον Ντόρσεϊ, παρ’ ότι ο τελευταίος αναζητούσε επίμονα ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Από τη στιγμή όμως που αυτό το ενδεχόμενο ήταν μάλλον απίθανο, έπαιξε ρόλο η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν και τη νέα σεζόν.

Ιδού η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια”.

Αυτή η εξέλιξη μειώνει τα ανοικτά μέτωπα στις τάξεις του Ολυμπιακού που πλέον αναζητά έναν αξιόπιστο φόργουορντ (π.χ. περίπτωση Περπέρογλου) για να ολοκληρώσει ουσιαστικά το ρόστερ του.

Με την παραμονή του Ντόρσεϊ, το ρόστερ του Ολυμπιακού φτάνει πλέον τους 12 παίκτες και πλην από το “3άρι” θα αποκτηθούν δύο ακόμα αθλητές για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 15 που θα αποτελέσει το φετινό ρόστερ!

Πηγή: sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα