Στ. Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει debate επειδή είναι σίγουρος για την άρνηση Σαμαρά

Ανεβάζει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάνοντας έμμεσα λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες και επικοινωνιακά παιχνίδια, σχετικά με τη πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διπλό debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν εκατοντάδες

πολίτες του Βόλου στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη προκειμένου να συνομιλήσει με φίλους και εθελοντές του Ποταμιού, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, Κώστα Αργυρό, Δημήτρη Κουρέτα και Γιώργο Μπάλλα.

Ερωτώμενος για το θέμα του debate είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τον Σαμαρά για debate επειδή είναι σίγουρος ότι ο πρωθυπουργός θα αρνηθεί. «Ο Σαμαράς όπως έχει δείξει και η κοινοβουλευτική του συμπεριφορά, δεν θέλει τον διάλογο. Ο διάλογος όμως πρέπει να γίνει» είπε ο κ. Θεοδωράκης και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όποιον άλλον θέλει τη δημόσια πολιτική αντιπαράθεση να κανονίσει να γίνουν debate και το Ποτάμι θα είναι εκεί.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Στ. Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει debate επειδή είναι σίγουρος για την άρνηση Σαμαρά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα