Σοκάρουν οι εξελίξεις από την δολοφονία της Μανωλάδας

Σοκαρίστηκες διαστάσεις λαμβάνει η απάνθρωπη δολοφονία που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Μανωλάδας στην Ηλεία με θύμα μια 41χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Το άψυχο κορμί της 41χρονης Μαριλένας, ηγ οποία ήταν μητέρα δύο κοριτσιών 23 και 24 ετών, ανακαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής από το αδερφό της, όπου η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλές κακώσεις σε όλο το σώμα της και το κεφάλι, από τα χτυπήματα που δεχτεί από τον 45χρονο σύζυγο της: Με σφυρί, μαχαίρι, κατσαβίδι, βαριοπούλα και ψαλίδι.
Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών

αρχών το ζευγάρι έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισε να τσακώνεται και τότε ο 45χρονος άρχισε να χτυπά με γροθιές τη γυναίκα του με όποιο αντικείμενο βρισκόταν μπροστά του.
Και οι συγκλονιστικές εξελίξεις δεν σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με τον δράστη η επήρεια του αλκοόλ ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του συνέχισε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι που είχε πέσει νεκρή η σύζυγός του για δύο εικοσιτετράωρα χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει.
Ο δράστης από την πρώτη στιγμή ομολόγησε πως ήταν αυτός που στον καβγά που είχε με την γυναίκα του, την είχε χτυπήσει άγρια. Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος ακόμα και την ώρα της προσαγωγής του φέρεται πως ήταν μεθυσμένος.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι πέρα από τα πολλαπλά τραύματα που φέρει η άτυχη γυναίκα στο σώμα της, ο θάνατός της ίσως τελικά επήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε με μια βαριοπούλα.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή Αμαλιάδας, απ’ όπου έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.
Να σημειωθεί πως από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βάρδας με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

σχετικά άρθρα:

ΣΟΚ! Φρικτό έγκλημα στη Μανωλάδα Ηλειάς

Keywords
Τυχαία Θέματα