ΣΟΚ: Μαθητές παίζουν δίπλα σε… μνήματα!

Στον ίδιο χώρο με το προαύλιο της εκκλησίας αλλά και του νεκροταφείου είναι αναγκασμένοι να κάνουν διάλειμμα μαθητές νηπιαγωγείου στα Τρίκαλα.

Χωρίς περίφραξη βρίσκεται το νηπιαγωγείο του Πύργου στα Τρίκαλα παρά το γεγονός ότι οι γονείς έχουν κάνει επανειλημμένα παράπονα στο δήμο της περιοχής.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο trikalanews.gr οι μαθητές στα διαλείμματα πολλές φορές εξερευνώντας τους γύρω χώρους

έρχονται αντιμέτωποι με τα μνήματα από την στιγμή που δεν υπάρχει περίφραξη.

Είναι δύσκολο για τα παιδιά να αντισταθούν και να μην διασχίσουν τον δρόμο που οδηγεί στην γειτονική παιδική χαρά δίπλα στο ποτάμι , πράγμα που το καθιστά επικίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα.

«Δεν υπάρχει κανένα μέτρο ασφαλείας για τα παιδιά και επίσης όποιος εξωσχολικός θέλει μπορεί να βρεθεί δίπλα στα παιδιά από πολλές αφύλακτες πλευρές. Ζητάμε χρόνια τώρα μια στοιχειώδη περίφραξη, αναγκαστήκαμε να πάρουμε προσφορές από κατασκευαστές, αλλά δεν προχώρησε η Δημοτική Αρχή παρούσα και παρελθούσα στην περίφραξη του χώρου», καταγγέλλουν οι γονείς .

«Την άλλη εβδομάδα το πρόβλημα θα επιλυθεί με κατασκευή περίφραξης», δηλώνει κατηγορηματικά η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Τρικκαίων Βάσω Κάκλα.

The post ΣΟΚ: Μαθητές παίζουν δίπλα σε… μνήματα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα