Σοκ: Αμερικανοί πεζοναύτες τάιζαν τα σκυλιά με τους σωρούς Ιρακινών ανταρτών (ΦΩΤΟ)

Τις απάνθρωπες πράξεις Αμερικανών στρατιωτών εναντίον Ιρακινών ανταρτών στην Φαλούτσα αποκάλυψε έρευνα στο Σώμα Πεζοναυτών. Από τις 41 φωτογραφίες που βρέθηκαν, μόνο 8 δημοσιεύτηκαν καθώς οι υπόλοιπες κρίθηκαν εξαιρετικά σκληρές.

Όταν η κτηνωδία δεν έχει όρια…

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε η Daily Mail, πεζοναύτες περιχύνουν με εύφλεκτο υλικό τις σωρούς ανδρών, ενώ σε μία άλλη ένας Αμερικανός ποζάρει δίπλα σε ένα κρανίο.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Στίβ Γουόρεν, οι

φωτογραφίες δείχνουν ότι παραβιάζεται ο στρατιωτικός κώδικας σύμφωνα με τον οποίο οι στρατιώτες πρέπει να χειρίζονται τις σωρούς σύμφωνα με τα ισλαμική ήθη και ότι τα στρατεύματα δεν πρέπει να ποζάρουν σε φωτογραφίες δίπλα σε νεκρούς.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί κατά πόσο οι φωτογραφίες ελήφθησαν στην Φαλούτζα, ενώ σε κάθε περίπτωση οι Αμερικανοί πεζοναύτες πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, ανεξάρτητα αν έχουν απαλλαγεί από τα στρατιωτικά τους καθήκοντα.

The post Σοκ: Αμερικανοί πεζοναύτες τάιζαν τα σκυλιά με τους σωρούς Ιρακινών ανταρτών (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα