Σκουρλέτης: «Ήταν γνωστή η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής»

«Είχαμε μια πάρα πολύ γνωστή, θα έλεγε κανείς επισημασμένη, εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και η κυβέρνηση έκλεινε τα μάτια. Κυβέρνηση και αρμόδιοι υπουργοί κώφευαν, συγκάλυπταν -πάρτε ό,τι θέλετε. Πηγαίνουμε λοιπόν ξαφνικά σ’ αυτή τη στροφή, με αυτόν τον επικοινωνιακό καταιγισμό, και ταυτόχρονα φαίνεται ότι γίνονται πράγματα που δένουν

τα χέρια της Δικαιοσύνης όπως, για παράδειγμα, το αίτημα άρσης ασυλίας των υπόδικων βουλευτών», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι έστησε επικοινωνιακό σόου λέγοντας πως «δεν επιβάλλει η Δικαιοσύνη για παράδειγμα όλο αυτό που βλέπαμε στις κάμερες τρεις μέρες πριν, έτσι δεν είναι;».

Σε ό,τι αφόρα στο ενδεχόμενο ο κ. Τσίπρας να είναι υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν είπε πως για αυτό θα αποφανθεί το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και προσέθεσε: «Παρά ταύτα, θέλω να πω ότι είναι μια τιμητική πρόταση. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της κρίσης, η οποία δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, είναι ότι υπάρχει πλέον ένα κοινό έδαφος για όλες τις οικονομίες και κοινωνίες. Δεν αφορά μόνον την Ελλάδα η κρίση, αλλά ταυτόχρονα και το μέλλον της Ευρώπης. Άρα, νομίζω ότι είναι η ίδια ατζέντα, το ίδιο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης».

The post Σκουρλέτης: «Ήταν γνωστή η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα