Σκόρδας: Επίθεση στη διοίκηση του Άρη

Σφοδρή επίθεση στη νυν διοίκηση της ομάδας από το Λάμπρο Σκόρδα ο οποίος θα είναι υποψήφιος να αναλάβει την προεδρία της ομάδας αν παραιτηθούν τα μέλη του ΔΣ.

Σε συνέντευξη του στο CentraFM ο κ.Σκόρδας δήλωσε: «Μου ζητήθηκε από όλους τους οργανωμένους και από πολλούς άλλους να παρέμβω γιατί η διοίκηση είναι ανίκανη να κρατήσει την ομάδα όρθια και να παλέψει τις όποιες ελπίδες έχει να διασωθεί.

Δεν έκανα καμία πρόταση. Είπα πως αν τυχόν αποχωρήσουν, να αναλάβουν κάποιοι την ομάδα για να παλέψει, γιατί ο Άρης

είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να βρει την άκρη στη μάχη της επιβίωσης και να σταματήσει εδώ η εικόνα διάλυσης.

Τα υπόλοιπα που ακούγονται για τον Σκόρδα αποτέλεσαν τον τρόπο να υπάρξει πόλεμος στο πρόσωπό μου από αυτούς που έχουν φέρει τον Άρη σε αυτή την κατάσταση. Στη λογική δηλαδή ότι ο Σκόρδας εγγυήθηκε πως θα σώσει την ομάδα. Ίσα ίσα στους ανθρώπους που μου ζήτησαν να παρέμβω είπα πως δεν είμαι ο Χριστός, ούτε μπορώ να κάνω θαύματα και να αναστήσω τον Λάζαρο σε τρεις ημέρες και να σωθεί ένας Άρης που όλη τη χρονιά είναι σχεδόν υποβιβασμένος».

Όσο για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει αν αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ξανά, ο κ. Σκόρδας τόνισε: «(πρέπει) να δώσουμε στην ομάδα να καταλάβει ότι υπάρχει Άρης και διοίκηση. Η εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι εικόνα «πανικοβλημένης» ομάδας, σε έναν σύλλογο που καταποντίζεται, δεν υπάρχει στήριξη από κανέναν, δεν έχει λογική, δεν υπάρχει τάξη στην ομάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι να επιβάλουν κανόνες σε όσους παραφέρονται, δεν υπάρχουν άνθρωποι να εμπνεύσουν μια προσπάθεια να περισυλλέγει όποιο κουράγιο μπορεί να υπάρχει από έμπειρους, άπειρους, ικανούς ή όχι ποδοσφαιριστές, προπονητές να παλέψουν μέσα στο γήπεδο και να μην αποδεχθούν το μοιραίο. Αυτό μπορεί να κάνει διοίκηση έχοντας εμπειρία πίσω της».

Keywords
Τυχαία Θέματα