Σκέτο κελεπούρι η Sofia Vergara! Όχι μόνο είναι «τούμπανο», αλλά είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός!

Η Sofia Vergara είναι «τεφαρίκι» από κάθε άποψη τελικά!

Σύμφωνα με το γνωστό οικονομικό περιοδικό «Forbes», η αισθησιακή Sofia Vergara, πέραν του τίτλου της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο που της δίνουν κατά καιρούς τα αντρικά περιοδικά σε όλον τον κόσμο, εδώ και δύο χρόνια, κατέχει έναν ακόμα τίτλο! Αυτόν της πιο ακριβοπληρωμένης τηλεοπτικής ηθοποιού των ΗΠΑ!

Η σαγηνευτική καλλονή από την Κολομβία, με το να αποδεχτεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυβραβευμένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Modern Family» πρόσθεσε στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013, 30 εκατομμύρια δολάρια! Ο μισθός της άλλωστε για κάθε επεισόδιο του «Modern Family» ανέρχεται στα… 175.000 δολάρια!

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Άστον Κούτσερ που η «μεταγραφή» του στη σειρά «Two and a half Men» του απέφερε πέρυσι 24 εκατομμύρια δολάρια. Tρίτος στη λίστα φιγουράρει ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, Jon Cryer, με 21 εκατομμύρια δολάρια.

Πάρτε μία γεύση από τη χυμώδη Sofia… Τι λέτε αξίζει τα λεφτά που της δίνουν;

The post Σκέτο κελεπούρι η Sofia Vergara! Όχι μόνο είναι «τούμπανο», αλλά είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα