Σκέφτεται Μπαρμπαρούση ο ΠΑΟ

Την περίπτωση του Ελληνοζηλανδού στράικερ Κώστα Μπαρμπαρούση εξετάζουν στον Παναθηναϊκό με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να δείχνει θετικός. Διαβάστε την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει αποκλειστικά στο Sport24.gr για την υποστήριξη του στον Παναθηναϊκό.

Ο 22χρονος στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην ρωσική Αλάνια Βλαντικαφκάζ (σ.σ. η μεταγραφή του κόστισε 600.000 ευρώ), έχει προταθεί στους “πράσινους” εδώ και καιρό.

Το

βιογραφικό του δεν περνά απαρατήρητο καθώς με τη φανέλα της Μπρίσμπεϊν Ρόαρ έκανε εκπληκτικά πράγματα όντας το πρώτο βιολί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αυστραλίας (2011).

Ο Μπαρμπαρούσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας και θα μπορούσε να έχει δώσει το παρών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά την τελευταία στιγμή “κόπηκε” από την τελική επιλογή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του.

Είναι γρήγορος, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Πριν την Αλάνια Βλαντικαφκάζ, έκανε το “μπαμ” στην Μπρίσμπεϊν Ρόαρ κατακτώντας τον τίτλο. Εκείνη την χρονιά πέτυχε 12 γκολ και μοίρασε 6 άσιστ σε 33 παιχνίδια.

Πηγή: .sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα