Σφοδρή επίθεση Τσίπρα για τα μέτρα

Ευθεία επίθεση κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά «η κυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή», προσθέτοντας ότι σε αυτή τη συγκυρία η «αποφασιστική αντίσταση» του ελληνικού λαού μπορεί να έχει αποτέλεσμα λέγοντας : «Να μην ψηφιστούν αυτά τα μέτρα. Να μην είναι τα τελευταία μέτρα, αλλά τα πρώτα που δεν θα περάσουν».

Μιλώνας στην Αυγή της Κυριακής, ο κ. Τσίπρας

επιτίθεται κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα εκπροσωπείται στην Ευρώπη από μία συγκυβέρνηση μερκελιστών, όχι ευρωπαϊστών» και θεωρεί ότι «είναι πιθανό και εφικτό να μην περάσουν τα νέα μέτρα» καθώς το πολιτικό κατεστημένο, όπως αναφέρει, είναι απαξιωμένο, απομονωμένο και «απολύτως εξαρτημένο από την εύνοια των δανειστών».

«Η κυβέρνηση, αν και εκλέχθηκε μόλις πριν τρεις μήνες, εντούτοις μέρα με τη μέρα χάνει τη δημοκρατική της νομιμοποίηση. Η κοινοβουλευτική της σταθερότητα όμως θα δοκιμαστεί με την ψήφιση και βεβαίως με την εφαρμογή των μέτρων» τονίζει και προσθέτει, ερωτώμενος αναφορικά για το τι σημαίνει ότι θα ζητήσει εκλογές όταν είναι σε θέση να τις επιβάλλει, ότι«ο ειρηνικός ξεσηκωμός του λαού μας ενάντια στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία του είναι η μόνη επιλογή ελπίδας και προοπτικής. Αν αυτό το πετύχουμε, αργά ή γρήγορα το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας και των εκλογών θα τεθεί εκ των πραγμάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα