Σεξουαλική παρενόχληση το «ωραία είσαι κυρία»!

Γιάννη Ντάσκα

Προσοχή, προσοχή! Κυκλοφορεί μια Μαριορή και ξέχασε το φερετζέ. Και της λείπει. Έχει σημασία μεγάλη γιατί η Μαριορή είναι όμορφη και εργάζεται.

Εάν ο εργοδότης τη δει υπάρχει πιθανότητα να διαπιστώσει οτι πράγματι είναι όμορφη ,να της πει “βρε Μαριορή είναι ωραία τα μαλλιά σου σήμερα” και να βρεθεί με χειροπέδες!
Ναι ….Ετσι θα γίνει αν η Μαριορή του κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.
Που το ξέρουμε;
Εσείς ξέρετε οτι ο επι δεκαετίες υπουργός μας Θόδωρος Πάγκαλος κάνει εκπομπή στο ΒΗΜΑ FM;Αν δεν το ξέρετε να το μάθετε.Εκεί λοιπόν είπε σοβαρά-σοβαρά οτι και αυτή φράση απο προιστάμενο προς υφισταμένη είναι αδίκημα σεξουαλικής παρενόχλησης.
Δεν τοποθετήθηκε βέβαια αν είναι κακούργημα η φράση “δε μου λες βρε Σταυρούλα(Κουράκου-Παπαντωνίου) που τα βρίσκετε τα λεφτά και ντύνεσαι τόσο ωραία και τα μαλιά σου επίσης είναι πολύ σικ κάθε μέρα και του κομμωτηρίου;”
Να προσέχετε επίσης όχι μόνο τι ακούτε ,αλλά και τι βλέπετε και τι κάνετε;
Διότι ο μεγάλος λαϊκός αγωνιστής Γιώργος Παπαδάκης θα ξεκινήσει αγώνα και εναντίον των τηλεθεατών που θα στείλουνν υβριστικά μηνύματα σε μερικούς κλέφτες αν αυτοί θα είναι καλεσμένοι,ως πολιτικοί η δημοσιογράφοι στην εκπομπή του.Τώρα θα πείτε μικρός ο κίνδυνος γιατί ΔΕΝ υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί και δημοσιογράφοι και ΑΝ υπάρχουν ΔΕΝ θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου.Καλό θα είναι γιατί με τόσους αγώνες στη ζωή τους και αυτός και ο Θόδωρος(ο Πάγκαλος) θα μείνουν στο τέλος πετσί και κόκκαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα