«Σε οικονομικό πόλεμο η Ελλάδα»

«Η χώρα μας υφίσταται οικονομικό πόλεμο» τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, και σημείωσε ότι το «στοίχημα» είναι να παραμείνει στην ευρωζώνη η χώρα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνική Άμυνας ανέφερε:

«Σας διαβεβαιώνω  ότι στόχος και επιθυμία του Πρωθυπουργού αλλά και των δύο άλλων πολιτικών αρχηγών, καθώς και προσωπικός μου στόχος και των τεσσάρων αρχηγών

των Ενόπλων Δυνάμεων είναι να μπορούν οι Ένοπλες  Δυνάμεις να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εθνική αποστολή που τους ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός και το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Γνωρίζεται καλά όλοι ότι η χώρα υφίσταται έναν οικονομικό πόλεμο, με τελείως διαφορετικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες αυτού του πολέμου και να σταθούμε όρθιοι για να ανακάμψουμε και να ανασυγκροτηθούμε. Το διακύβευμα είναι αν θα παραμείνουμε στην Ευρωζώνη. Πρέπει να κερδίσουμε.Έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό που είναι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας αλλά και στους δύο αρχηγούς που την στηρίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα