Σε ντιμπέιτ καλεί τον πρωθυπουργό ο Τσίπρας-«Θα περιμένουμε απάντηση…»

Πρόσκληση για… ντιμπέιτ απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό, ζητώντας του «να μην κρύβεται άλλο, να εξηγήσει ποιο είναι το success story αυτής της κυβέρνησης».

«Αν θεωρεί πράγματι ότι η Ελλάδα ζει μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε γιατί κρύβεται; Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας,

μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «στη Βουλή έρχεται μια στους έξι μήνες».
«Αν δεν έρχεται στη Βουλή τον καλώ όπου θέλει, είτε στη Βουλή είτε στην τηλεόραση σε εθνική εμβέλεια», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί ο Πρωθυπουργός.
Στόχος του ντιμπέιτ, όπως είπε, θα είναι «να μιλήσουμε με επιχειρήματα και να αντιπαρατεθούμε και να δει ο ελληνικός λαός “άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο”;».
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός πρέπει να μιλήσει για το 30% της ανεργίας, για τους έλληνες επιστήμονες που φεύγουν στο εξωτερικό, για τους 400.000 ανασφάλιστους, για τα παιδιά που πεινάνε στα σχολεία κ.ά.
«Νας πει για το σχέδιό του να μας πείσει για όλα αυτά. Θα περιμένουμε απάντηση», πρόσθεσε αν και εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο κ. Σαμαράς «φοβάται την αναμέτρηση, φοβάται την αντιπαράθεση, γιατί φοβάται την αλήθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα