Σε κλοιό τεράστιων πετρελαϊκών συμφερόντων η Ηγουμενίτσα…!!!

Του Γ. Σπ. Π

Η Θέση…, « Γωνιά » του Δήμου Ηγουμενίτσας εξελίσσεται σε πεδίο σύγκρουσης μεγάλων πετρελαϊκών συμφερόντων.

Στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου είναι και η συζήτηση για την εγκατάσταση μονάδας φορτοεκφόρτωσης πετρελαιοειδών. Κάτοικοι και οικολογικές οργανώσεις καταγγέλλουν ότι η εν λόγω εγκατάσταση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Βαρδινογιάννη και Λάτση. Στο παιγνίδι δείχνει να μπαίνει και ο Μπακατσέλος, πεθερός του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Αποκαλυπτικός

ήταν ο διάλογος μεταξύ του Περιφερειάρχη Ηπείρου και του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή, στην διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου.

«Δεν είμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και του Μελισσανίδη» είπε ο κ. Κασσής… «Ούτε του Μπακατσέλου», έσπευσε να συμπληρώσει ο Περιφερειάρχης με αποτέλεσμα την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος του καταλόγισε πολιτική σκοπιμότητα καθώς ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι πεθερός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. «Αν είναι ο πεθερός του Βενιζέλου λίγο πολύ δεν με νοιάζει. Αν είναι έτσι θα είμαι ο πρώτος που θα καταγγείλω τον Μπακατσέλο που είναι πεθερός του Βενιζέλου» απάντησε ο κ. Κασσής.

Αντιδράσεις διατυπώνονται με ανοιχτή επιστολή την οποία συνυπογράφουν οι πρόεδροι επτά τοπικών κοινοτήτων, όλων δηλαδή των κοινοτήτων της παράκτιας ζώνης, του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα