«Θρίλερ» στη Ρόδο- Μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πνιγμένη βρέθηκε στο ποτάμι της Παστίδας προς Κρεμαστή, μια 35χρονη γυναίκα. Η γυναίκα αυτή δεν έχει σχέση με την δασκάλα που χάθηκε νωρίτερα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν τους αξιωματικούς της αστυνομίας και της πυροσβεστικης που ασχολούνται με την υπόθεση στην εκτίμηση ότι βρέθηκε στο σημείο κοντά στο ποτάμι με τα πόδια και παρασύσθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν ήδη το θάνατό της. Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας πριν λίγο στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο Δήμαρχος Ρόδου κ, Στάθης Κουσουρνάς ο οποίος εξέφρασε τα συλληπητήριά του.

Νωρίτερα, έπειτα απο

αίτημα του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και του Δημάρχου της Ρόδου, οι πληγείσες περιοχές κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αύριο το πρωί θα μεταβεί στη Ρόδο από την Αθήνα, με ελικόπτερο σούπερ πούμα, για να συνδράμει τις δυνάμεις που βρίσκονται εκεί μια ομάδα πυροσβεστών της ΕΜΑΚ. Μαζί τους θα μεταβεί και η Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Η ΕΜΑΚ θα συμμετάσχει κυρίως στις έρευνες για τον εντοπισμό των δυο ατόμων που αγνοούνται μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. αν δεν έχουν βρεθεί μέχρι το πρωί) αλλά και σε άλλες επιχειρήσεις που θα γίνουν στις πληγείσες περιοχές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι άνδρες του σώματος ασφαλείας έχουν επέμβει σε 50 περιστατικά, ενώ έχουν επιχειρήσει 20 διασώσεις απεγκλωβισμού ατόμων που παγιδευτήκαν στα αυτοκίνητά τους από τα ορμητικά νερά.

Στην κατάθεσή του στο ΑΤ Ιαλυσού , ο 30 χρονος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πως έγινε το κακό:

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο 30χρονος φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 4.30 όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν να ήταν χαμηλό. Σε κάποια στιγμή το όχημα άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο.
Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.

Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν… από τα μάτια του!

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε σπίτι κατοίκου της Κρεμαστής, δίπλα από τη γέφυρα και σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκε και ο διεθυντής του σχολείου που από κοινού ζητούσαν εναγωνίως να γίνουν έρευνες για την διάσωση των ανθρώπων αυτών.

The post «Θρίλερ» στη Ρόδο- Μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα