Σε αναζήτηση μεταγραφής βόμβα ο ΟΣΦΠ

Τον αντικαταστάτη του Μιραλάς έχουν βάλει ως προταιρεοτητά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ώστε να καλύψουν το κενό που άφησε ο Βέλγος επιθετικός πουτ αποκτήθηκε από την Έβερτον.

Για την περίπτωση του ακραίου επιθετικού, ο Ολυμπιακός κάνει υπομονετική έρευνα περιμένοντας να εντοπίσει τον ιδανικότερο παίκτη για την αντικατάσταση του Βέλγου. Κάνει επαφές με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης και είναι βέβαιο ότι θα

πάρει έναν παίκτη από τους πολλούς αστέρες που έχουν προταθεί ή είναι στη λίστα.

Σε πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος μεγάλα αστέρια όπως ο Νενέ, ο Ντρέντε, ο Τζιοβάνι ντο Σάντος, αλλά και ο Μίλαν Μπάρος που προτάθηκε τελευταία. Υπάρχουν και άλλες πολύ δυνατές λύσεις, όπως οι δύο Βάργκας του Καμπιονάτο, ο Χιλιανός Εντουάρντο της Νάπολι και ο Περουβιανός Χουάν Μανουέλ της Φιορεντίνα, ο διεθνής Βέλγος Λεγεάρ της Τέρκ Γκρόζνι, ο Γάλλος Κακουτά της Τσέλσι. Αλλά και οι δύο παίκτες που από την αρχή είχαν ακουστεί ως υποψήφιοι, ο Βιεϊρίνια και ο Μπαρμπόσα.Απόφαση δεν υπάρχει ακόμη για το ποιός θα είναι ο «εκλεκτός» για τις επίσημες επαφές, όπως και για το αν τελικά η ομάδα θα πάει σε ακόμη δύο μεταγραφές για να ενισχύσει τις θέσεις του αμυντικού μέσου και του αριστερού μπακ.Για τον Τοροσίδη επίκειται άμεση συνάντηση ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για πολυετή επέκταση του συμβολαίου του, παρότι είναι πάντοτε ανοιχτή η περίπτωση μεταγραφής του στο εξωτερικό, με την Ρόμα να δείχνει πιο ζεστή από τη Νάπολι. Αλλά και να είναι πλέον φανερό ότι και οι υποψήφιοι σύλλογοι για τον Τοροσίδη να περιμένουν την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να έχουν καλύτερη διαπραγματευτική θέση σε σχέση με τον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα