Σάντος: «Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση μέχρι τέλους»

Ο Φερνάντο Σάντος περιμένει η Εθνική ομάδα να παίξει απέναντι στην Σλοβακία την Παρασκευή (21:45) με την ίδια ένταση που αγωνίστηκε έναντι της Λετονίας.

«Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Και να πιέσουμε πολύ ψηλά όπως το είδαμε με Λιχτενστάιν και Λετονία. Το μόνο που μας έλειψε ήταν τα γκολ, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Γι’ αυτό θέλω

και αύριο να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο».

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Πορτογάλος τόνισε ότι η αντίπαλος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη γιατί δεν έχει να χάσει τίποτα.

«Εμείς γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα γιατί η Σλοβακία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχασε το τρένο της πρόκρισης γιατί δεν πήρε αρκετούς βαθμούς με τις λιγότερο καλές ομάδες του ομίλου. Αντίθετα με μας και τη Βοσνία έδειξε την ποιότητα της. Και το ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, την κάνει πιο επικίνδυνη. Δεν έχει τίποτε να χάσει αύριο».

Το σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι πιο πιθανό το 4-3-3 και όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουν τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει αυτό που τόσο καλά γνωρίζει, να σκοράρει.

«Πρέπει να ρίχνουμε το βάρος στην ομάδα και όχι στον παίκτη. Πρέπει να δηλαδή να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες στον Μήτρογλου γιατί δεν μπορεί να βγάλει λαγό από το καπέλο. Αλλά και να σκοράρει π.χ. ένα γκολ, θα πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά ώστε να μην πάει χαμένο. Γιατί δεν μπορεί να μας σώσει μόνος του. Μακάρι βέβαια να σκοράρει και ένα και δύο γκολ. Άλλωστε γι’ αυτό ζουν οι επιθετικοί».

Ο τεχνικός της Εθνικής αρνήθηκε να συζητήσει την πιθανότητα των μπαράζ για όσο χρονικό διάστημα είναι ακόμη πιθανή η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα μπαράζ. Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κυνηγήσουμε την απ’ ευθείας πρόκριση και μόνο εάν χαθούν και οι μαθηματικές ελπίδες, θα μιλήσω γι’ αυτά».

The post Σάντος: «Θα κυνηγήσουμε την πρώτη θέση μέχρι τέλους» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα