Τα μαζεύει τώρα ο Σακελλαρίδης: Ποτέ δεν είπα να φύγει από το κέντρο η Αστυνομία!

Αρνήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.ότι ζήτησε η αστυνομία να περιορίσει την παρουσία της στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Δεν είπα να φύγει η αστυνομία από το κέντρο της Αθήνας. Αντίθετα είπα πως από

τη στιγμή που το ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομίας είναι περιορισμένο αυτό που χρειάζεται ο κόσμος για να νιώθει ασφάλεια είναι να υπάρχει ορθολογική διαχείριση του προσωπικού.

Η αστυνομική παρουσία πρέπει να υπάρχει στις υποβαθμισμένος περιοχές της Αθήνας. Κάτω από την Ομόνοια, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Κυψέλη, στα Πατήσια, τον Κολωνό και τα Σεπόλια».

Σχολιάζοντας επίσης παλαιότερη ανάρτηση του τόνισε πως: «Η ανάρτηση γράφτηκε το 2008 δύο μέρες μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και μόνος μου είχα πει ότι δεν αναφέρομαι σε όλους τους αστυνομικούς αλλά σε μέρος τους.

Η αστυνομία έχει να επιτελέσει σημαντικό έργο σε μια περίοδο που πραγματικά ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια».

Κλείνοντας για το παραεμπόριο ανέφερε: «Για να παταχθεί το παραεμπόριο πρέπει να χτυπηθεί το χονδρεμπόριο του παραεμπορίου».

The post Τα μαζεύει τώρα ο Σακελλαρίδης: Ποτέ δεν είπα να φύγει από το κέντρο η Αστυνομία! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα