Ρόζι Χάντιγκτον: Μισούσα το χώρο της μόδας

Η βιομηχανία του μόντελινγκ δεν είναι ο φαντασμαγορικός χώρος της πασαρέλας, τα φλας των φωτογράφων και τα εντυπωσιακά ρούχα…

Η Ρόζι Χάντιγκτον, ένα από τα περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας επιχειρεί να απομυθοποιήσει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως μόντελινγκ.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle εξομολογείται τις δυσκολίες που είχε μέχρι να γίνει το αστέρι του μόντελινγκ και δηλώνει ανοιχτά πως μισούσε τη βιομηχανία της μόδας.

«Οι άνθρωποι εκεί δεν σου συμπεριφέρονται σαν να είσαι ένας από αυτούς, αλλά σαν αντικείμενο», λέει χαρακτηριστικά η όμορφη Ρόζι.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Ρόζι Χάντιγκτον παρά τη λαμπρή καριέρα της είχε από μικρή τις ανασφάλειές της…

«Δεν ήμουν αρκετά ενημερωμένη για το σώμα μου και πώς να το βλέπω» αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας πως «είχα κόμπλεξ με το ύψος μου. Δεν ήμουν αρκετά ψηλή και το μισούσα αυτό».

Όμως, από τότε που έγινε το πρόσωπο της Burberry και της Victoria Secret και από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι έχει σχέση με τον διάσημο ηθοποιό Jason Statham, η ζωή της έχει αλλάξει και η καριέρα της έχει απογειωθεί.

Το πανέμορφο μοντέλο  φορώντας εσώρουχα από τη νέα της συλλογή για τα Marcs & Spencer αποκαλύπτει τη φιλοδοξία της να γίνει σχεδιάστρια.

Όπως λέει και η ίδια: «Αυτό που επιδιώκω είναι τα εσώρουχα αυτά να είναι προσβάσιμα σε κάθε γυναίκα, δεν τα σχεδιάζω για μένα».

«Ερωτεύτηκα τη μόδα από τότε που ανακάλυψα τη μαγεία του να σχεδιάζεις, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου φωτογραφήθηκα με εσώρουχα», σημειώνει.

Βέβαια, η Αγγλίδα καλλονή γνωρίζει πως είναι δύσκολο να προσελκύσει τις γυναίκες και να τις πείσει να αγοράσουν τα εσώρουχα που διαφημίζει.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως αυτά τα εσώρουχα χρειάζονται και το κατάλληλο σώμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα