Ραντεβού με την ιστορία ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είναι σε καμία περίπτωση το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα αλλά οι πρωταθλητές έχουν κίνητρο και κανένας δε μπορεί να τους ξεγράψει.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ραντεβού με την ιστορία αφού καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κέρδισαν – σε πείσμα όλων των φαβορί – πέρσι.

Ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες με την εμπειρία και το ταλέντο για τα κρίσιμα ματς,

όπως ο Σπανούλης αλλά και του νέους όπως ο ταλαντούχος Παπανικολάου που το αίμα του βράζει.

Μάλιστα πριν το ματς σε συνέντευξη του κόουτς Μπαρτζώκα στο κανάλι της Ευρωλίγκα είπε: «Έχουμε κάποιους νεαρούς διεθνείς, τον Παπανικολάου, τον Σλούκα, τον Κατσίβελη, αλλά και τον Μάντζαρη ο οποίος είναι εκτός λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Το να κερδίσουν πέρσι την Ευρωλίγκα ήταν γι’ αυτούς μια μεγάλη εμπειρία.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, όλοι είναι πιο έμπειροι, ξέρουν πώς να παίζουν κρίσιμα παιχνίδια και χτίζουν το χαρακτήρα τους μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα. Θα είναι πνευματικά έτοιμα για αυτό το ματς».

Ο Έλληνας τεχνικός της Πειραικής ΚΑΕ δε δείχνει να φοβάται ούτε τη Ρωσική δίψα για εκδίκηση και δηλώνει: «Προφανώς. Προσπάθησα να πείσω τους παίκτες μου πως είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι ένας ημιτελικός Ευρωλίγκα, μια γιορτή, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα κανονικό παιχνίδι. Έτσι πρέπει να το προσεγγίσουμε».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη του στο paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα