Ράνια Θρασκιά: «Όσα απευχόμουν να ζήσω… τα έζησα τελικά»

Έτοιμη είναι η Ράνια Θρασκιά για την παρουσίαση του βιβλίου της «Κοιτάω μπροστά», η οποία μίλησε για όλα σε περιοδικό της συμπρωτεύουσας.

Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό Summer Mediterranean Cosmos «Όσα απευχόμουν να ζήσω… τα έζησα τελικά, όταν είδα δημοσιοποιημένη την προσωπική μου ζωή. Μέσα απ’ όλες αυτές τις δυσκολίες, ανακάλυψα τον πραγματικό εαυτό μου. Χρειάστηκε να ζήσω όλους τους φόβους μου,

να τους αντιμετωπίσω, να μηδενίσω, να κάνω reset και restart, έχοντας πλέον πει την αλήθεια στον εαυτό μου, αλλά και στους άλλους για μένα».

Επίσης αναφέρθηκε και στα παιδιά της: «Δεν έχω πιο “καυτό” ζήτημα στη ζωή μου από το να είμαι καλή μαμά. Στην ενήλικη ζωή μας ξοδεύουμε πάρα πολλά για να επουλώσουμε τις πληγές που άθελά τους μας δημιουργούν οι γονείς ή η οικογένεια μας. Έχοντας γνώση αυτού με απασχολεί το αν είμαι καλή μαμά. Κάνω λάθη που τα παραδέχομαι, ζητώ συγγνώμη και αυτό είναι μια αρχή».

Τέλος, μίλησε για το νέο της εγχείρημα, το βιβλίο της: «Στο βιβλίο μου “Κοιτάω μπροστά”, από τις εκδόσεις Διόπτρα, δεν συμβουλεύω κανέναν. Μέσα στα 18 κεφάλαια και στις 36 ιστορίες που περιλαμβάνει αυτό που κάνει είναι να ανοίξει ένα παράθυρο μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να κοιτάξει μπροστά και να δει τον εαυτό του και την ευτυχία».

Keywords
Τυχαία Θέματα