Ραχήλ Μακρή: «Δεν μετανιώνω, θα το συνεχίσω μέχρι τέλους με αγωγές…»

Αμετανόητη εμφανίστηκε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή όσον αφορά την κίνηση της να υποβάλει μήνυση σε βάρος της δημοσιογράφου και αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Δέσποινα Κονταράκη μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα, και θα το συνεχίσω μέχρι τέλους και με αγωγές», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΣΚΑΙ αναφέροντας πως στις αγωγές της θα συμπεριλάβει και συναδέλφους της βουλευτές, όπως η Φωτεινή Πιπιλή.

Η κ. Μακρή υποστήριξε, πως την εκνεύρισε ο χαρακτηρισμός

«ανεκδιήγητη», και συμπλήρωσε ότι κατέφυγε στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη διότι απειλείται η ζωή της. «Επικαλούνται μια ατάκα την οποία ουδέποτε είπα και δεν μπορεί να την αποδείξουν, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις επίτηδες. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στην αστυνομία για να με προστατέψει» δήλωσε για τις φράσεις υποστήριξης προς τη ΧΑ που φέρεται να είπε.

Να σημειωθεί πως η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, την κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ μήνυση έχει υποβληθεί και κατά του δημοσιογράφου, Γιώργου Κουβαρά, αλλά και του εκδότη της εφημερίδας, Αλέξη Σκαναβή.

Διαβάστε τι δήλωσε η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη εδώ

The post Ραχήλ Μακρή: «Δεν μετανιώνω, θα το συνεχίσω μέχρι τέλους με αγωγές…» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα