«Ψυχοπαθής δολοφόνος»… η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθος

Ενδεικτικό της ψυχοσύνθεσης της Ουρανίας Μιχαλολιάκου είναι ίσως και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ως… «Ψυχοπαθής δολοφόνος» συστήνονταν η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στους διαδικτυακούς φίλους της σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».

Δεν ήταν όμως το μόνο ψευδώνυμο, αφού η Ουρανία Μιχαλολιάκου διατηρούσε

λογαριασμό στο Twitter με περισσότερα από ένα ψευδώνυμα για να μπορεί να αναλύει τις σκέψεις της ανενόχλητη.

Το όνομα που χρησιμοποιούσε ήταν το «επιβλητικό» Psychourania psycho killer ( ψυχοπαθής δολοφόνος) και το ανακάλυψαν από τα ηλεκτρονικά αρχεία οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, αν και ο λογαριασμός είχε διαγραφεί.

Αντί βιογραφικού μάλιστα, η Ουρανία Μιχαλολιάκου έχει επιλέξει ένα κείμενο από την ταινία του Εβραίου σεναριογράφου, Τσάρλι Κάουφμαν «Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού» το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πάρα πολλοί άνδρες θεωρούν ότι είμαι ένα concept ή ότι τους συμπληρώνω ή ότι θα τους κάνω να αισθανθούν ζωντανοί. Αλλά εγώ είμαι απλά ένα γ@μημ..ο κορίτσι που ψάχνει την ηρεμία του μυαλού της».

Από τις δημοσιεύσεις των ηλεκτρονικών αρχείων της Ουρανίας προκύπτει μάλιστα πως πριν συνδεθεί με τον βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο είχε ερωτευθεί κάποιον… Λατίνο!

Νυχτερινά tweets της Ουρανίας αναφέρουν ενδεικτικά: «Τέτοιες ώρες μόνο οι κ@β..άρηδες τα δίνουν όλα στο Twitter. Καλύτερα κ@β..άρηδες από μίζερες αμπελοφιλοσοφίες. Να τα λέμε και αυτά», ενώ σε κάποιο άλλο σχολιάζει και το ζώδιό της, γράφοντας: «Εμείς οι Κριοί είμαστε μέσα στο πάθος ρε παιδί μου».

The post «Ψυχοπαθής δολοφόνος»… η Ουρανία Μιχαλολιάκου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα