Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους σε δρόμους και λιμάνια- Κλειστή η Ιερά Οδός (ΦΩΤΟ)

Κλείνουν κεντρικοί οδικοί άξονες από την κακοκαιρία

Πτώση δέντρου σημειώθηκε στην Ιερά Οδό, λόγω των ισχυρών ανέμων. Κλειστή είναι αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία στην άνοδο προς Θηβών. Νωρίτερα, έκλεισε και η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Μενίδι.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 232 κλήσεις για παροχές βοηθείας & επιχειρεί με 20 συνεργεία.

Οι περισσότερες κλήσεις αφορούν κοπές και πτώσεις δέντρων σε διάφορα σημεία της Αττικής, από τους ισχυρούς ανέμους.

Ακτοπλοϊκές δρομολόγια: Ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο

Προβλήματα

παρατηρούνται και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών θυελλωδών ανέμων, που πνέουν στα πελάγη, και φθάνουν στα ανατολικά, τοπικά τα 9 με 10 μποφόρ!

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για την Αίγινα, ενώ από τη Ραφήνα δεν έγινε το δρομολόγιο του Superferry, στις 07:50, για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Από το Λαύριο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μέχρι τη Τζιά.

Επίσης, δεν γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – Σποράδες, Καβάλα – Πρίνου και Θάσου – Κεραμωτή.

Κλειστό είναι και το πορθμείο στο Ρίο – Αντίρριο, σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό 34ου Συντάγματος στον Πειραιά, στο ύψος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

The post Προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους σε δρόμους και λιμάνια- Κλειστή η Ιερά Οδός (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα