Πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι ο «πιστολέρο» του Παγκρατίου

Πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι και γιός γνωστού επιχειρηματία της Βουλιαγμένης, είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον 23χρονο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Παγκράτι.

Ο δράστης που παραδόθηκε στις αρχές, είναι ηλικίας 22 ετών και είχε πυροβολήσει τον 23χρονο υπάλληλο κλαμπ, μετά από καβγά που είχε ξεσπάσει στο νυχτερινό κέντρο μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Όπως είπε στους αστυνομικούς,

πυροβόλησε επειδή φοβήθηκε ότι θα τον χτυπούσαν οι πορτιέρηδες του νυχτερινού κέντρου. Μετά την ομολογία του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Εξ άλλου, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, από την αστυνομία, βρέθηκαν τρία μαχαίρια, τρία μεταλλικά κλομπ, μία σιδερογροθιά, μία μεταλλική ράβδος πολεμικών τεχνών, ένας κάλυκας, μπλούζες και σημαία ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο 22χρονος είναι μέλος της ομάδας θαλασσίου σκι, του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και κατά τον πρόεδρο του σωματείου «προέρχεται από σωστή οικογένεια» και δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές. Όσον αφορά το θύμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Κρατικού, ωστόσο η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά και η ζωή του δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

The post Πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι ο «πιστολέρο» του Παγκρατίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα