Ηχηρά ονομάτα στο Προοδευτικό φόρουμ των… μικρών της Κεντροαριστεράς

Ανοιχτή διημερίδα πολιτικού διαλόγου διοργανώνουν τα μικρά κόμματα της Κεντροαριστεράς στην περιοχή του Κεραμεικού για το διήμερο 18 & 19 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, τα πολιτικά κόμματα «Δράση» και «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» αλλά και οι κινήσεις πολιτών «Δυναμική Ελλάδα», «Δίκτυο Π80» και «ThinkΠ» ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση που είχε απευθύνει η κοινότητα «Μπροστά» στα μέσα Ιουλίου. Το φόρουμ συμμετέχουν με εκπροσώπους τους ΠΑΣΟΚ,

ΔΗΜΑΡ ενώ ομιλητές θα είναι βαριά ονοματα, όπως οι κ.κ. Α. Λοβέρδος, Γ. Ραγκούσης, Γ. Φλωρίδης, Α. Δοξιάδης, Γ. Παγουλάτος κ.λπ.

Στόχος του Προοδευτικού Φόρουμ, είναι να γεφυρωθεί το χάσμα και οι πολιτικές διαφορές στις συνταγματικές δυνάμεις του τόξου που εκτείνεται από τη φιλοευρωπαϊκή Αριστερά μέχρι το φιλελεύθερο Κέντρο και την πολιτική οικολογία.

Στο Φόρουμ έχουν ήδη προσκληθεί και θα προσκληθούν εκ νέου κόμματα, κινήσεις πολιτών, μη κυβερνητικοί φορείς, ινστιτούτα σκέψης και προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα στελεχώσουν τα σχετικά πάνελ, μαζί με εκπροσώπους των φορέων που το συνδιοργανώνουν.

Προβλέπονται πέντε (5) βασικές θεματικές ενότητες συζήτησης (Διακυβέρνηση, Οικονομία, Κοινωνική Πολιτική, Παραγωγή Πλούτου, Κοινωνία των Πολιτών), στις οποίες οι εισηγητές θα κληθούν να απαντήσουν σε στοχευμένες ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους πολίτες που θα είναι παρόντες ή θα συμμετέχουν μέσω του διαδικτύου.

Να σημειωθεί πως πρωτοβουλία θα αποκτήσει σύντομα σχετική ιστοσελίδα (www.progressive-forum.gr), η οποία θα λειτουργεί ως ένα ψηφιακό Φόρουμ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διημερίδα, με στόχο τον ανοιχτό διάλογο και την καταγραφή πολιτικών προτάσεων.

Εισηγητές – ομιλητές θα είναι οι:

Ανδρέας ΛοβέρδοςΓιάννης ΡαγκούσηςΑνδρέας ΠαπαδόπουλοςΝίκος ΑνδρουλάκηςΓεώργιος ΚαμίνηςΛουκάς ΤσούκαληςΛίνα ΠαπαδοπούλουΠλάτων ΤήνιοςΧρήστος ΙωάννουΣπύρος ΚασιμάτηςΜάνος ΜατσαγγάνηςΓιάννης ΠούπκοςΜαριανέλλα ΚλώκαΝικήτας ΚανάκηςΤάκης ΓρηγορίουΓιώργος ΠαγουλάτοςΤάσος ΑβραντίνηςΤέλης ΑϊβαλιώτηςΓιάννης ΤσαμουργκέληςΔημήτρης ΚυριακούΑρίστος ΔοξιάδηςΘεοδότα ΝάντσουΑντιγόνη ΛυμπεράκηΓιώργος ΦλωρίδηςΘόδωρος ΣκυλακάκηςΠέτρος ΣφηκάκηςΠαναγιώτης ΒλάχοςΛαμπρινή ΡόρηΣτράτος ΦαναράςΓιάννης ΚωνσταντινίδηςΛενιώ Μυριβήλη

The post Ηχηρά ονομάτα στο Προοδευτικό φόρουμ των… μικρών της Κεντροαριστεράς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα