Πρόκληση Μαργαρίτας με αγωγές κατά εφημερίδων!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Για δες καιρό που διάλεξε η Μαργαρίτα να τους πάρει το κεφάλι…

Την ημέρα που ο γιόκας της κλήθηκε στο γραφείο Βενιζέλου ουσιαστικά για να απολογηθεί μαζί με όλους τους συνεργάτες του στο παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ για τα 114 εκατομμύρια ευρώ η Μαργαρίτα βγήκε στη μέση.

Μήνες ολόκληρους μετά τα ρεπορτάζ που την ενέπλεξαν στη λίστα Λαγκάρντ διάλεξε τη σημερινή ημέρα για να παράγει εικόνα «θύματος» για την οικογένεια

Παπανδρέου και κατέθεσε αγωγές κατά τριών εφημερίδων(ΒΗΜΑ κλπ)για την υπόθεση αυτή.

Η αγωγή βέβαια είναι για τα…θηρία και όχι για σοβαρό κράτος διότι την Κυρία ενέπλεξε ο διευθυντής του ΣΔΟΕ κ.Λέκκας ,όπως προέκυψε από καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ.

Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν κατέθεσε αγωγή και κατά των στελεχών του ΣΔΟΕ αλλά και πάλι δεν βρίσκουμε το λόγο.

Ο λογαριασμός των 550 εκατομμυρίων ευρώ του Μιωνή κλπ δεν έχει φωτιστεί ακόμα.Δεν υπάρχει στοιχείο για τη Μαργαρίτα ως τώρα αλλά μητέρα του πρωθυπουργού που χειρίστηκε με τον αθλιότερο τρόπο τη λίστα Λαγκάρντ και την τύχη της χώρας μας είναι. Θέλει ρέστα από πάνω για το κακό και τις αυτοκτονίες που προκάλεσαν οι πράξεις του υιού της στη χώρα;

Έχουμε μία πρόταση αν δεν αναλογισθεί τις ευθύνες της η Κυρία: Αγωγές από κάθε άδικο θύμα της κρίσης κατά του υιού της.Αγωγές από αυτούς που αυτοκτονούν από τα άθλια αποτελέσματα του υιού της και των συνεργατών. Αγωγές από τους απλήρωτους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ.

Νισάφι πια με τους Αντιβασιλείς σ αυτή τη μπανανία…

Keywords
Τυχαία Θέματα