Προφορική συμφωνία με Σάντερλαντ για Μαυρία!

Παίκτης της Σάντερλαντ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Χάρης Μαυρίας! Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση έχει επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις «μαυρόγατες» κι ο Ελληνας διεθνής άσος ετοιμάζει βαλίτσες για το «Στάδιο του Φωτός»!

Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ενήμερος έδωσε την συγκατάθεσή του για να ολοκληρωθεί το deal και δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή να αποθεραπευτεί πλήρως και να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα

της Ευρώπης, αυτό της Premier League!

Οι Αγγλοι είχαν προσεγγίσει τους «πράσινους» μέσω του αθλητικού διευθυντή τους καταθέτοντας επίσημη πρόταση πριν από 15 ημέρες για 2+1 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, είχαν πάρει αρνητική απάντηση από το «τριφύλλι».

Η συμφωνία φιξαρίστηκε στο πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό, καθώς εκτός από το Αμβούργο πέρασε και από την Αγγλία.

Για τον Μαυρία είχαν δείξει ενδιαφέρον οι Ιντερ και Τορίνο από την γειτονική Ιταλία, ωστόσο, το αγγλικό πρωτάθλημα ήταν αυτό που κέρδισε τον παίκτη και η πρόταση της αγγλικής ομάδας αποδείχθηκε η πιο συμφέρουσα.

Ο Μαυρίας, που έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στην Τουρκία, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Πηγή: sentragoal.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα