Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριό της Λάρισας

Η πρώτη επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριό στο οποίο είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών, είναι γεγονός στη Λάρισα

Ο δήμος Λαρισαίων, από κοινού με τον διευθυντή της τοπικής οργάνωσης της ΔΕΗ και τις αρμόδιες υπηρεσίες, προχώρησε ήδη στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών. Η πρώτη επανασύνδεση έλαβε χώρα σήμερα, Τετάρτη, το μεσημέρι ενώ από αύριο, οι πολίτες στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και κατεγράφησαν ήδη από τις υπηρεσίες του δήμου

Λαρισαίων, θα είναι σε θέση να παρουσιαστούν στη ΔΕΗ και να επανασυνδέσουν το ρεύμα, κάνοντας χρήση των διατάξεων που ανακοίνωσε πρόσφατα το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και τη διοίκηση της ΔΕΗ, έστειλε στην Επιχείρηση Ηλεκτροδότησης την πρώτη λίστα των δικαιούχων για την ένταξη τους στο κοινωνικό τιμολόγιο. Να αναφέρουμε ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων υποστηρίζουν καθημερινά περισσότερους από 500 Λαρισαίους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί στην πόλη από το καλοκαίρι του 2010, καθώς επίσης και 200 Λαρισαίους καθημερινά μέσω του κοινωνικού συσσιτίου.

Ο δήμος Λαρισαίων, μέσω των δομών κοινωνικής πρόνοιας ήταν σε θέση άμεσα να εντοπίσει τους δικαιούχους του ευεργετήματος της επανασύνδεσης του ρεύματος, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται καθημερινά για τον εντοπισμό όσων ακόμα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και δεν έχουν κάνει χρήση του μέτρου της ένταξης τους στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

The post Πραγματοποιήθηκε η πρώτη επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριό της Λάρισας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα