Πότε θα περάσουν στέφανα Βενιζέλος-Κουβέλης

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα, λένε με νόημα ότι δεν είναι τυχαία η συμπόρευση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Βενιζέλος ξέρει ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του και ο Φώτης Κουβέλης, ότι η ΔΗΜΑ.Ρ πρέπει να εκφράσει τη
σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία.Στο παρασκήνιο ψιθυρίζεται ότι στις συναντήσεις που κάνουν έχουν συζητήσει και το ενδεχόμενο τα δύο κόμματα να γίνουν ένα, με το σκεπτικό ότι οι θέσεις που εκφράζουν είναι ταυτόσημες.Απαρατήρητο δεν έχει περάσει και το γεγονός ότι έχουν αναθέσει στον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Νίκο Μπίστη την επιχείρηση διεύρυνσης της απήχησης των δύο κομμάτων.Εάν προσθέσει κανείς ότι ο κοινός τους εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται αντιληπτό ότι κάτι ετοιμάζουν οι δύο αρχηγοί.Στο ερώτημα όμως πότε θα περάσουν στέφανα ουδείς μπορεί να δώσει ακόμη απάντηση.Το πιθανότερο είναι όταν θα έχουν ψηφιστεί τα μέτρα και θα έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για να δουν πως μπορεί να γίνει πράξη η συμπόρευση.Στο ερώτημα ποιος θα είναι ο αρχηγός, η απάντηση επίσης δεν είναι αυτονόητη.Κάποιοι λένε ότι μπορεί να εφαρμοστεί ένα είδος διαρχίας με τον κ. Βενιζέλο πρόεδρο του νέου κόμματος και τον κ. Κουβέλη πρόεδρο της Κ.Ο.Εκτός και εάν όλα ξεπεραστούν όταν θα γίνει πρόταση να είναι ο Φώτης Κουβέλης υποψήφιος για πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ.
Keywords
Τυχαία Θέματα