Πόσο θαρραλέοι είστε ώστε να κάνετε μασάζ με φίδια;

Ομολογουμένως χρειάζεται πολύ θάρρος για να επιλέξει κάποιος να κάνει μασάζ με φίδια, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πρόκληση για εκείνους που θέλουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους.

Κλείστε τα μάτια και αφεθείτε σε ένα ιδιαίτερη αίσθηση που προσφέρει ένα μασάζ με πύθωνες.

Κι όμως υπάρχουν φανατικοί πελάτες απ’όλο τον κόσμο που συρρέουν στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο Ομορφιάς της Ινδονησίας που προσφέρει ένα ασυνήθιστο μασάζ με ερπετά.

Πρόκειται για μια νέα μόδα που έχει κάνει πάταγο και στοιχίζει 43 δολάρια.

Οι πελάτες ενός πολυτελούς σπα στη Τζακάρτα, έχουν την δυνατότητα αφού ξαπλώσουν σε ειδικά διαμορφωμένα κρεβάτια να απολαύσουν τη βόλτα που κάνουν τρία φίδια στο γυμνό σώμα τους.

«Τα φίδια καθώς έρπουν, ξυπνούν με το παγωμένο τους δέρμα το ανθρώπινο σώμα προσφέροντας μία ανεπανάληπτη αίσθηση» δηλώνει σε γαλλικό πρακτορείο ο Φερί Τιλουέι, πελάτης του ινστιτούτου, έπειτα από συνεδρία αναζωογόνησης.

Όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του σπα «νιώθεις την αδρεναλίνη σου να εκτοξεύεται στα ύψη». Τα ερπετά που έχουν εκπαιδευτεί για να κάνουν μασάζ στους τολμηρούς πελάτες έχουν μάλιστα και ονόματα: Η Γιασμίν, ο Μισκλ και ο Μπράουν έχουν το καθένα μήκος 1,8 μέτρων. Έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα ώστε να ξέρουν πώς να τυλίγονται γύρω από το λαιμό των πελατών, εν συνεχεία γύρω από το στομάχι τους και τέλος, γύρω από τις γάμπες τους. «Κίνδυνος για… ατυχήματα δεν υπάρχει» διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι, ωστόσο… προληπτικά, πάντα σε κάθε συνεδρία, υπάρχουν δύο μασέζ προκειμένου να επιτηρούν την «βόλτα» των φιδιών στο ανθρώπινο σώμα αλλά και να τα ενθαρρύνουν για να συνεχίσουν την καλή δουλειά.

Το μασάζ διαρκεί ενενήντα λεπτά και τα φίδια πριν ξεκινήσουν την «δουλεία» τους απολυμαίνονται σε ειδικές πλαστικές σακούλες με αντισηπτικό

The post Πόσο θαρραλέοι είστε ώστε να κάνετε μασάζ με φίδια; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα