Πόσο gay είσαι; Κάνε το τεστ!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν «το γυαλίζεις το πόμολο»; Αν το «μαστιγώνεις το δελφίνι»; Αν την… «κυκλοφορείς τη Μακρυπούλια»; Όχι; Ε, λοιπόν με αυτό το εμπεριστατωμένο και απόλυτα αξιόπιστο τεστ, μπορείς πλέον να μάθεις την αλήθεια!

Σύμφωνα με το περιοδικό New York και το άρθρο «Η Επιστήμη του Gaydar» (δηλαδή αδερφοραντάρ) υπάρχουν κάποια σωματικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν αν κάποιος είναι gay ή straight. Πριν βγάλεις τους καθρέφτες και αρχίσεις να ψάχνεσαι, ορίστε κάποια οπτικά παραδείγματα:

1) Η φορά των μαλλιών: Αν οι τρίχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού πάνε με τη φορά του ρολογιού, είσαι στρέιτ. Αν πάνε αντίθετα είσαι γκέι. Αν είσαι φαλακρός, άρχισε να ψάχνεις παλιές φωτογραφίες. 2) Τα αποτυπώματα: Οι στρέιτ γυναίκες και οι γκέι άντρες έχουν πιο χοντρές γραμμές στο αποτύπωμα του αντίχειρά και του μικρού δαχτύλου. 3) Οι αναλογίες των δαχτύλων του αριστερού χεριού: στους στρέιτ άντρες, ο δείκτης είναι συνήθως πιο κοντός από τον παράμεσο (εκεί που μπαίνει η βέρα) και στις στρέιτ γυναίκες είναι πιο μακρύς, ή ίσος. Στους γκέι άντρες και στις λεσβίες οι αναλογίες πάνε αντίστροφα.4) Οι γκέι άντρες και γυναίκες έχουν 50% πιο πολλές πιθανότητες να είναι αριστερόχειρες ή αμφίχειρες.

Πώς τα πήγες; Αν το αποτέλεσμα δεν σου άρεσε μην ανησυχείς, μιλάμε απλά για πιθανότητες! Για μια πιο λεπτομερή ανάλυση όλων αυτών, μπορείς να πας εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
ειμαι αντρας στρειτ κ ψαχνω λεσβια, κάνε το τεστ αν είσαι γκει
Τυχαία Θέματα