Πόσο επικίνδυνα είναι τα στρινγκ για την υγεία μας

Μπορεί ένα εσώρουχο να είναι επικίνδυνο; Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα εσώρουχα στρινγκ για πολλούς λόγους, δεν γνωρίζουν όμως τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσουν.

Σύμφωνα με το Queen, ερευνητές των πανεπιστημίων της Αμερικής και της Αυστραλίας διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επέλεγαν καθημερινά αυτό το εσώρουχο παρουσίαζαν συχνά λοιμώξεις στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων.

Παράλληλα, παρατήρησαν πως παρουσίαζαν μυοσκελετικά προβλήματα. Συγκεκριμένα τα πολύ στενά στρινγκ τραυματίζουν τον κόκκυγα, καθώς η στενή λωρίδα του εσώρουχου, τρίβει έντονα το σημείο, με αποτέλεσμα ο κόκκυγας για να προστατευτεί, να στρίβει προς τα μέσα και να παραμορφώνεται.

Εντυπωσιακό είναι το συμπέρασμα μιας άλλης έρευνας η οποία καταλήγει λέγοντας πως τα στρινγκ εσώρουχα ευθύνονται για τους συχνούς πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, καθώς ο κόκκυγας διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις, οι οποίες τραυματίζονται από την τριβή. Το δίκτυο του νευρικού συστήματος ταράσσεται και προκαλούνται πονοκέφαλοι και ημικρανίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα