Πόσο ένοχος είναι αλήθεια ο Βίκτωρας Ρέστης;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βίκτωρ Ρέστης διαχειρίστηκε την εύνοια της τύχης και της καταγωγής του, με κραυγαλέα επιπολαιότητα και απίστευτη άγνοια των κανόνων του διεθνούς επιχειρείν.

Σήμερα όμως ο εύπορος επιχειρηματίας εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος, η ζωή του διατρέχει σοβαρό κίνδυνο από τα κάθε λογής κυκλώματα της φυλακής (πρόσφατα δέχθηκε επίθεση με αυτοσχέδιο μαχαίρι από Αλβανό κατάδικο) παρά το γεγονός ότι έχει δεχθεί να πληρώσει τα χρήματα για τα οποία κατηγορείται ότι έχει υπεξαιρέσει.

Το ερώτημα είναι αν ο Βίκτωρ Ρέστης πραγματικά έχει υπεξαιρέσει χρήματα της τράπεζας

που διοικούσε.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας – για την οποία κρατείται προφυλακισμένος από τον Ιούλιο περιμένοντας να δικαστεί- είναι ότι υπεξαίρεσε χρήματα της First Business Bank τα οποία δόθηκαν ως δάνειο σε πρώην συνεργάτη του.

Το κατηγορητήριο στηρίζεται στην διαπίστωση ότι τα 5,8 εκατ. Ευρώ που δόθηκαν ως δάνειο, τελικά κατέληξαν σε κάποια off shore εταιρεία του δανειολήπτη και δεν χρησιμοποιήθηκαν για τον σκοπό που περιέγραφε η αίτηση του δανείου…

Με απλά λόγια, η εισαγγελία κατηγορεί ότι ο δανειολήπτης πήρε ένα δάνειο από μια τράπεζα και δεν χρησιμοποίησε τα λεφτά για τον σκοπό για τον οποίο το ζήτησε!

Διαβάστε περισσότερα στο xrima.gr

The post Πόσο ένοχος είναι αλήθεια ο Βίκτωρας Ρέστης; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα