Πως να εξοικονομήσετε χρήματα από τα δώρα γάμου

Αυτή την περίοδο, οι γάμοι βρίσκονται σε άνθηση παρόλο που στην τσέπη υπάρχει ξηρασία! Τι θα πρέπει να κάνουμε όμως στις “υποχρεώσεις” όπως λέει και η… μαμά;

Ο ταχυδρόμος έφτασε και μαζί του κρατάει ένα λευκό περιποιημένο φάκελο με τις κορδέλες του, με τους φιόγκους του και το ιλουστρασιόν περιεχόμενο. Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι η εξής :” Τώρα βρήκαν κι αυτοί; Παντρεύονται τέτοιες εποχές; Και άλλα έξοδα;”

Ναι, εμείς μπορεί να είμαστε κατά του γάμου αλλά υπάρχουν κι

άνθρωποι που το κάνουν ενίοτε.
Τώρα τι γίνεται; Από την τσέπη μας θα πρέπει να βγουν από 50 εώς 150 ευρώ ανάλογα την “υπόχρεωση”. Αν υπάρχουν καλώς αν όμως όχι;

Υπάρχουν ζευγάρια που έχουν λίστα γάμου. Τότε τρέξτε γρήγορα! Αγοράστε νωρίς και φτηνά. Αν το καθυστέρησετε κάποιος άλλος θα πάρει το βάζο με τα 20 ευρώ!

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία! Αγοράστε ένα καλάθι και βάλτε μέσα διάφορα χρήσιμα εργαλεία κουζίνας! Ο γαμπρός πολύ θα το… εκτιμήσει!

Πάρτε το προσκλητήριο και βάλτε το σε κορνίζα! Με τις κορδέλες του και τα στολίδια του! Μην το πάτε ξεροσφύρι!

Φτιάξτε ένα μπολ με ποπ κορν και βάλτε μέσα 2-3 διπλά εισιτήρια για κινηματογράφο. Το κόστος θα είναι σίγουρα μικρότερο από το πρεσοσίδερο!

Να είστε δημιουργικοί και να πάρετε ένα δώρο με την καρδιά σας. Άλλωστε αυτή την έχουμε όλοι κι ας την έχουμε “κρύψει” τελευταία. Θα εκτιμηθεί.

TIP: Αν δεν έχετε τίποτα απ’όλα αυτά, δανειστείτε από τους γονείς. Όλο και κάτι θα έχουν φυλαγμένο στην άκρη “για μια ώρα ανάγκης”

Keywords
Τυχαία Θέματα