Πως μια παρέα παπούδων… τρελαίνει τα McDonald’s!

Ένα κατάστημα McDonalds στο Queens της Νέας Υόρκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κατάσταση πολέμου με μία παρέα ηλικιωμένων. Οι συγκεκριμένοι κορεάτες κύριοι και κυρίες καταφθάνουν στο μαγαζί από νωρίς το πρωί (πάνω-κάτω από τις 5 πμ) και κάθονται μέχρι και τη δύση του ηλίου παραγγέλλοντας μόνο… μία μερίδα πατάτες τηγανητές!

Από το Νοέμβριο που ξεκίνησε αυτό πρόβλημα το τοπικό αστυνομικό τμήμα δέχεται τουλάχιστον 3 κλήσεις κάθε μέρα από τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Μάταια όμως διότι με το που φύγουν οι αστυνομικοί από το χώρο οι εν λόγω κορεάτες επιστρέφουν με τα μπαστούνια, τα.. πι και αναπηρικά καροτσάκια τους.

Μέλη της παρέας συνταξιούχων είπαν πως έρχονται στα McDonnalds για να πουν τα νέα τους και να κουτσομπολέψουν. Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως βάζουν τα καλά τους για να πάνε. Δεν έχει υπάρξει φορά που οι άντρες να μην φορούν επίσημα κουστούμια με πολύχρωμες γραβάτες, καλογυαλισμένα σκαρπίνια και καπέλο, όσο για τις γυναίκες, τα τακούνια, καλά φορέματα και το προσεγμένο make-up είναι must.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο για ποιο λόγο έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν πάνε ποτέ στο Burger King που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 300 μέτρων.

The post Πως μια παρέα παπούδων… τρελαίνει τα McDonald’s! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα