Πορνό έβλεπε ο Πιστόριους πριν σκοτώσει τη Ρίβα

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δραστηριότητα του παραολυμπιονίκη λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό, μετά την ανάλυση του τρόπου και της ακριβούς απόστασης που ο Οσκαρ Πιστόριους πυροβόλησε την 29χρονη καλλογή, Ρίβα Στίνκαμπ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το αμερικανικό δίκτυο Nbc News ο Πιστόριους λίγο πριν πυροβολήσει θανάσιμα τη σύντροφό του, «σέρφαρε» σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο μέσω του iPad του.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός που κατέθεσε στη δικαστική αίθουσα στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής, η ταμπλέτα που βρέθηκε στο σπίτι του Πιστόριους είχε στο ιστορικό της αναζήτηση στο Google πορνογραφικές ιστοσελίδες.

H αναζήτηση σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού Μάικ Σέιλς αφορούσε ιστότοπους για «Mobile Porn, Free Mobile Porn, iPhone Porn, Phone Porn, iPad Porn».

Αμέσως μετά, ο Πιστόριους επισκέφθηκε σελίδες σχετικά με αυτοκίνητα, ενώ ανάλογες αναζητήσεις φέρεται να πραγματοποίησε και στη δεύτερη ταμπλέτα που εντοπίστηκε στην πολυτελή κατοικία του.

O αθλητής, όπως αναφέρει ο Σέιλς λίγες ώρες πριν σκοτώσει την Στίνκαμπ, μπήκε σε 175 σελίδες, ενώ «έσωσε» έξι από αυτές, ωστόσο όλο το ιστορικό πριν την ημέρα της δολοφονίας δεν εντοπίστηκε, καθώς ο Πιστόριους φέρεται να το έσβησε.

The post Πορνό έβλεπε ο Πιστόριους πριν σκοτώσει τη Ρίβα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα