Πονοκέφαλος στο Μαξίμου η στάση Χαρακόπουλου

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα να έχουν τελειώσει, ωστόσο η κυβέρνηση έχει μπροστά της εκτός από την ψηφοφορία στη βουλή των συμφωνηθέντων, ακόμη ένα κάβο που ακούει στο όνομα Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης προ ημερών δήλωνε σε ημερίδα πως «ελπίζω ότι και στην περίπτωση του γάλακτος θα επικρατήσει η λογική, όπως συνέβη και στην περίπτωση

της φορολόγησης των αγροτικών κτισμάτων, μετά από τη δικαιολογημένη αντίδραση μεγάλου αριθμού βουλευτών», εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή του στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος.

Από την άλλη κύκλοι προσκείμενοι σε αυτόν σχολιάζοντας αναφορές για φρέσκο γάλα έως 10 ημέρες, σημείωναν τα αμφίβολα αποτελέσματα για την τσέπη του καταναλωτή και τα δυσμενή αποτελέσματα στην κτηνοτροφία. Σίγουρα η αντίδραση Χαρακόπουλου πρόκειται να προκαλέσει μίνι κυβερνητική κρίση, ωστόσο μην αποκλείεται και ένα ανασχηματισμό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι βουλευτής στη Λάρισα με τη Νέα Δημοκρατία και αυτό παίζει ρόλο, καθώς η νέα συμφωνία με την τρόικα έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των αγελαδοτρόφων της Θεσσαλίας και δεν αποκλείεται να ζητήσουν και την παραίτηση των πολιτικών προϊστάμενων του συγκεκριμένου υπουργείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Π», τις αποφάσεις του ο κ. Χαρακόπουλος πρόκειται να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του μετά την αυριανή Σύνοδο Κορυφής που θα συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Θοδωρής Δαφέρμος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Πονοκέφαλος στο Μαξίμου η στάση Χαρακόπουλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα