Πολιορκημένα γυμνάσια και δημοτικά, από «φθηνά» ναρκωτικά

Ακόμα και οι έμποροι ναρκωτικών, έχουν αλλάξει συνήθειες μέσα στην κρίση, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν διευρύνει το πελατολόγιo τους σε ηλικίες που αγγίζουν ανήλικα παιδιά.

Για να ισοφαρίσουν τις απώλειες που έχουν, εξαιτίας της μικρής ζήτησης σκληρών – ακριβών ναρκωτικών, έχουν βαλθεί να παρασύρουν μαθητές γυμνασίου, ακόμα και δημοτικού, στη χρήση του φθηνότερου χασίς.

Πλέον, όλο και περισσότερα παιδιά, ξοδεύουν τα χαρτζιλίκι τους στη «φούντα» και μάλιστα τις περισσότερες φορές με προέλευση από την Αλβανία.

Η συγκεκριμένη είδηση, προκύπτει από ελέγχους που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών, σε μαθητές ενός γυμνασίου στα β. προάστια της Αθήνας, όταν τα παιδιά ήταν έτοιμα να αναχωρήσουν για διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή.

Μετά από συνεννόηση του γυμνασιάρχη με τους καθηγητές, οι αστυνομικοί μπήκαν στο πούλμαν, που θα μετέφερε τα παιδιά, για να κάνουν την έρευνά τους.

Αμέσως, ο διάδρομος του λεωφορείου, γέμισε με «τσιγαριλίκια», τα οποία πετούσαν οι μαθητές, για να μην πιαστούν με αυτά στην κατοχή τους.

Μάλιστα, όταν ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, αντέδρασε, μυρίζοντας τις αποσκευές των μαθητών, στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν ακόμα και χάπια ecstasy.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης δεν συνέλαβαν κάποιο μαθητή, ωστόσο φρόντισαν μαζί με τους καθηγητές να ενημερώσουν τους γονείς, ώστε να αντιμετωπισθεί συνολικά το πρόβλημα.

The post Πολιορκημένα γυμνάσια και δημοτικά, από «φθηνά» ναρκωτικά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα