Ποιος επιχειρηματίας εκβιάζει Υπουργό με ρόζ κασέτες;

Η υπόθεση με τον εργάτη-υπουργό και την καλλίγραμμη γραμματέα που γράψαμε νωρίτερα το απόγευμα φαίνεται πως έχει πολύ …ψωμί και πλέον έχει πάρει και πολιτικές διαστάσεις!

Ο “μπερμπαντάκος” υπουργός που παρεμπιπτόντως είναι και παντρεμένος δεν μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό και άρχισαν να του ξεφεύγουν κουβέντες για τη σχέση του με την …ωραία Ελένη.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αφού όπως μαθαίνουμε συγκεκριμένος επιχειρηματίας που είχε να “λαμβάνει” χρήματα από δουλειές που είχε με το δημόσιο, εκβιάζει τώρα τον υπουργό με ροζ κασέτα στην οποία φαίνονται τα ερωτικά τέτ-α-τέτ του υπουργού με την καλλονή γραμματέα του.

Η αντιδικία του επιχειρηματία με τον υπουργό έφτασε μέχρι το Μαξίμου και όπως μαθαίνουμε η δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού είναι τεράστια, αφού ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση του υπουργού σε άλλους επιχειρηματίες.

Όλα οφείλονται στα κουρέματα επί των χρημάτων που χρωστάει το δημόσιο στους ιδιώτες όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες ο …υπουργάρας σε άλλους κόβει 22% έως 40% από τα χρωστούμενα και σε άλλους 1%!!!!

Ο Σαμαράς έδωσε εντολή στον Υπουργάρα να βρει λύση αμέσως! Όπως αντιλαμβάνεστε ο …πεταχτούλης υπουργός τα έχει κάνει θάλασσα και τώρα αντί να μειώσει το 22% προσπαθεί να αυξήσει το 1%. Κοινώς πιασ’ τ ‘αυγό και κούρευτο.

Άσε που όπως μάθαμε, μέσα στην ατυχία του πήγε και στο υπουργείο η κυρία υπουργού και είχαμε… θερμό επεισόδιο. Η σύζυγος του υπουργού που γνωρίζει για τη γραμματέα μπούκαρε αιφνιδίως στο υπουργείο και παραλίγο να πιαστεί μαλλί με μαλλί με την… ωραία Ελένη τη γραμματέα.

Φανταστείτε τι πάρτι έχει να γίνει άμα μάθει ο Σαμαράς για τις ρόζ κασέτες….

ΥΓ: Υπουργάρα μου άμα δεν το μπορείς το άθλημα …άστο το ρημάδι! Πήγαινε για ψάρεμα καλύτερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα