Ποιοι θέλουν τον Στουρνάρα… ισόβιο Υπουργό

Χωρίς αμφιβολία ο νυν υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έχει επιλεχθεί να διατελέσει υπουργός στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεοελληνικής ιστορίας. Οι επιλογές του θα κριθούν αν ήταν σωστές ή αν έδωσαν λύση στο ελληνικό οικονομικό πρόβλημα από την ίδια την ιστορία.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως και στη δεδομένη χρονική

συγκυρία δεν υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο ενστερνίζονται κι επικροτούν τις πολιτικές επιλογές για την οικονομία, άνθρωποι που όχι μόνο επιθυμούν, αλλά και ζητούν ο Γιάννης Στουρνάρας να οριστεί ισόβιος υπουργός Οικονομικών.

Οι ένθερμοι υποστηρικτές του κ. Στουρνάρα μάλιστα δημιούργησαν και σχετική σελίδα στο Facebook, με την ονομασία “Ζητούμε να οριστεί ισόβιος Υπ.ΟΙΚ. ο κ. Γιάννης Στουρνάρας”, λέγοντας για τον αγαπημένο τους υπουργό : «επιτέλους ένας υπουργός οικονομικών που τολμά να σπάσει τα αυγά, να συγκρουστεί με τους βολεμένους και  να πει τα πράγματα με το όνομά τους».

Για τους … αλλόθρησκους, αναφέρουν σε εντυπωσιακούς, αν μη τι άλλο τόνους :  «ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι μελετούν Παλαβίτσες, Μπαρουφάκηδες, Γκαζάκηδες και άλλους τσαρλατάνους καλό θα ήταν να μείνουν μακριά (και αγαπημένοι)»

Αν και η σχετική σελίδα δημιουργήθηκε στις 7 Νοέμβρη, φαίνεται πως δεν βρήκε περισσότερους υποστηρικτές, καθώς μέχρι τώρα συγκεντρώνει 67 likes.

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα