Ποια είναι η 29χρονη Ρωσίδα που ξετρέλανε τον Λιάπη

Κορίτσι από… τζάκι με διασυνδέσεις στη Ρουμανία είναι σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Μιχάλη Λιάπη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, η Άννα είναι μοναχοκόρη του Τζορτζ Τσιάμπα, του υφυπουργού Εξωτερικών της Ρουμανίας

Ο πατέρας της, μάλιστα, έχει υπηρετήσει και ως πρέσβης στην Αθήνα και λατρεύει την ελληνική γλώσσα. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη του και της κανει όλα τα χατίρια! Η μητέρα της Άννας, η Αντριάννα Τσιάμπα, είναι ιδιαίτερα έμπειρη και ικανή διπλωμάτης παρά το νεαρό της ηλικίας της. Στη Ρουμανία οι γονείς της Άννας είναι γνωστοί ως το νεότερο ζευγάρι διπλωματών της χώρας.

Ο πατέρας της Άννας είναι γεννημένος το 1966, δηλαδή είναι κατά 15 χρόνια νεότερος από τον Μιχάλη Λιάπη. Κύκλοι στο Βουκουρέστι, που γνωρίζουν τη σχέση του πρώην υπουργού με την 29χρονη, αναφέρουν ότι η διαφορά ηλικίας στη σχέση της κόρης του δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Τζορτζ Τσιάμπα, αφού ως ένας σύγχρονος ευρωπαϊστής πολιτικός ενδιαφέρεται για την ουσία.

Ωστόσο, Ρουμάνοι δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο πατέρας της Άννας δεν δηλώνει υπερήφανος για αυτή τη σχέση. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ρουμανικά ΜΜΕ, όταν το έμαθε, εξέφρασε τη δυσφορία του, όμως, έδωσε τόπο στην οργή, καθώς η Άννα δηλώνει ευτυχισμένη…

The post Ποια είναι η 29χρονη Ρωσίδα που ξετρέλανε τον Λιάπη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα