Πλούσιο το Κυριακάτικο «μενού» – Ξεχωρίζει το ΠΑΟ-Αστέρας!

Πολύ ενδιαφέρον είναι το Κυριακάτικο «μενού» της Σούπερ Λιγκ με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης να ξεχωρίζει.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν ένα σερί που θα τους επιτρέψει να ανέβουν βαθμολογικά.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αναμένεται να παραταχθεί με τους: Καπίνο (τερματοφύλακας), Τριανταφυλλόπουλο, (δεξιά στην άμυνα), Νάνο (αριστερά στην άμυνα), Σίλντενφελντ και Ρισβάνη (στο κέντρο της άμυνας).

Στα χαφ

ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει τους Λαγό, Ζέκα και Πράνιτς ενώ την τριπλέτα της επίθεσης πιθανότατα θα αποτελέσουν οι: Κλωναρίδης, Ντίνας και Μπεργκ.

Από την άλλη μεριά οι «Αρκάδες» βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Απόστολος Νικολαιδης».

Η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει την παράδοση με το μέρος της αφού στα εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό μετρά 3 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πάντως οι παραδώσεις είναι για να σπάνε και στον Αστέρα υπάρχει αισιοδοξία.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Ερνάντεζ: «Παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία αλλά εμείς θέλουμε να πάμε καλύτερα από την περασμένη σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη» σημείωσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στα άλλα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τον ΠΑΟΚ (18:15, NS2), o Απόλλων υποδέχεται τον Λεβαδειακό (18:15, NS3) και ο ΠΑΣ Γιάννενα την Σκόντα Ξάνθη (18:15, NS4).

Διαβάστε επίσης:

Θα γίνει το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα