Πλήρης απογοήτευση από το κοινό το trailer της Τατιάνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρνητικά ξεκινάει η Τατιάνα Στεφανίδου τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το ένα «κακό» διαδέχεται το άλλο. Η αρχή έγινε με τα ξανθά μαλλιά και τον τρόπο που τα αυτοπαρουσίασε με λεζάντες τύπου « Ξανθός..άγγελος».

O Άρης Αλεξανδρής μέσα από τη lifo έκανε εύστοχα και χιουμοριστικά σχόλια.

Η συνέχεια δόθηκε με το trailer, που μόνο θετικές εντυπώσεις δεν προκάλεσε.

Πλέον, μια επίσκεψη στο trailer της εκπομπής της στο youtube, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ένα επικοινωνιακό λάθος διαδέχεται το άλλο. Τα dislikes είναι ήδη αμέτρητα και σε σχέση με τα likes υπερέχουν συντριπτικά. Αναρωτιέται κανείς πώς βγήκε ένα τέτοιο trailer που εκπέμπει μια τέτοια εικόνα της έμπειρης παρουσιάστριας.

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια ως έχει, αν επισκεφτεί κάποιος τη προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο, θα φτάσει σε άλλα συμπεράσματα. Οι αναγνώστριες της Τατιάνας θεωρούν πώς το ξανθό της πάει, ότι είναι μια κούκλα, ότι μοιάζει πολύ μικρότερη, ότι έχει ένα πρόσωπο που του πάνε όλα τα χρώματα και ότι τα φρύδια της είναι τέλεια.

Την άλλη Δευτέρα έχει πρεμιέρα. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλο λάθος. Το θέμα δεν είναι το χρώμα του μαλλιού ή ο καναπές στο trailer. Η ουσία είναι στον τρόπο με τον οποίο αυτά προβάλλονται και πώς ο αποδέκτης τα αντιλαμβάνεται.

Η τηλεοπτική μάχη θα είναι σκληρή φέτος. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι αντέχει στα δύσκολα. Αρκεί να μη συνεχιστούν οι επικοινωνιακές γκάφες.

Keywords
Τυχαία Θέματα