Πίτσα ψάχνει Καραμανλή. Στοπ. Έχει καλό (;) σκοπό. Στοπ!

Του Γιάννη ΝτάσκαΜην σας ξεγελάει το όνομα.Μπορεί το όνομα Πίτσα σε γυναίκα να είναι κάπως ασυνήθιστο ευρύτερα και συνηθισμένο σε κάποιες μόνο οικογένειες που δεν έχουν πρόβλημα στο φαγοπότι.

Όμως και αν το όνομα δεν έχει τη χάρη την έχει το πρόσωπο.

Αναφερόμαστε στην κ.Πίτσα Χριστοδούλου την κυρία που κατείχε

για χρόνια τη «θέση-χρυσάφι» στο Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή θέση Διευθύντριας Διοικητικού.

Την είχαμε λίγο υποτιμήσει.Εμείς απευθυνθήκαμε στον Υπουργό Οικονομικών και σε κάθε υπερκείμενη και υποκείμενη αρχή για να μας πει «τι τρέχει με την Πίτσα».

Και εν τέλει μας είπαν ότι η Πίτσα έτρεξε πιο γρήγορα από τον Γιουσέϊν Μπόλτ προς την έξοδο και πριν προλάβουν να την σταματήσουν παραιτήθηκε.

Έχει,λέει, πρόβλημα με το «πόθεν έσχες» και δεν τη λατρεύουν ακριβώς και στο Υπουργείο γνωρίζοντάς την χρόνια… Αν ,λέει,τρέξει κανείς σαν τον Γιουσέϊν Μπόλτ και παραιτηθεί από την νευραλγική θέση πριν τον τσιμπήσει η τσιμπίδα του Εισαγγελέα παίρνει και τη σύνταξη και το εφάπαξ και δεν τον ελέγχουν κιόλας.Με μια παραίτηση η Πίτσα παίρνει και τα τρυγόνια και την τρυγόνα και την Παγώνα…

Εμείς νομίζαμε ότι κάπου εκεί τη χάσαμε την Πίτσα και πηγαίναμε αμέριμνοι στο γραφείο.

Και μας σταμάτησαν και μας είπαν «μην ανεβαίνετε γιατί γίνεται χαμός.Ψάχνει η Πίτσα το Νίκο Καραμανλή και αν ανεβείτε και τον έχει βρει θα σας κάνει πολύ ντα». Φοβηθήκαμε είναι η αλήθεια αλλά μετά το ξανασκεφτήκαμε.

Μπορεί και να τον βρει πριν από μας αλλά πρέπει και να τον πείσει εναντίον μας. Πίτσα είναι αυτή δεν είναι παίξε -γέλασε αλλά μέχρι να τον βρει έχουμε καιρό…

Υ.Γ. Μαριέττα, εσύ σούπερ σταρ,που είναι ο.. Μαριέττος,συγνώμη ο Παναγιώτης με τον οποίο μαζί μας κάνατε μαθήματα παντοδυναμίας,αξιοκρατίας και εντιμότητας.Πέρασε από Ρέστη μεριά; Έφυγε; Τον χάσαμε και τον ψάχνουμε.
Keywords
Αναζητήσεις
πιτσα χριστοδουλου
Τυχαία Θέματα