Πιστόριους: Ήθελα να προστατεύσω τη Ρίβα

Για τις ανατριχιαστικές στιγμές του φόνου, τον ερωτά του για τη Ρίβα αλλά και τις άσχημες στιγμές της κατάθλιψης που περνάει τώρα μίλησε στην απολογία του ο Όσκαρ Πιστόριους.

Ο Παραολυμπιονίκης στην κατάθεσή τόνισε ότι σκοπός του ήταν να προστατεύσει την σύντροφο του και όχι να την σκοτώσει.

Τα βράδια του,

γίνονται ολοένα και δυσκολότερα καθώς πετάγεται στον ύπνο του και μυρίζει αίμα. Τόνισε ότι έχει ξεκινήσει ψυχιατρική αγωγή, ενώ συνεχώς δάκρυζε και ικέτευε τους γονείς του άτυχου μοντέλου να τον συγχωρήσουν.

Διαβάστε αποσπάσματα από την απολογία του Πιστόριους:
ΩΡΑ 13:07 ”Θέλω με την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς της Ρίβα και όσους την ήξεραν και βίσκονται σήμερα εδώ”

Ο Πιστόριους εξακολουθεί να υποστηρίζει πως τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ μέσα στο σπίτι του στην Πρετόρια, γιατί νόμιζε πως είχε εισβάλει διαρρήκτης.

ΩΡΑ 13:09 Ο Πιστόριους λέει πως δεν κοιμάται καλά τα βράδια, πως υπάρχουν νύχτες που ξυπνά και μυρίζει αίμα, ότι παίρνει αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά χάπια

ΩΡΑ 13:08 ”Δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι αυτή την τραγωδία. Προσπαθούσα να προστατεύσω τη Ρίβα. Σας εγγυώμαι πως όταν πήγε να ξαπλώσει εκείνο το βράδυ, ένιωθε αγαπητή. Προσπάθησα να μετατρέψω τα αισθήματά μου σε λόγια αλλά οι λέξεις δεν αρκούν.

ΩΡΑ 13:17 Ο Πιστόριους μιλά για το πρόβλημα που έχει εκ γενετής με τα πόδια του, για τη στήριξη της μητέρας του μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή όταν ο 28χρονος Παραολυμπιονίκης ήταν 15 ετών. Μιλά για τα παιδικά του και σχολικά του χρόνια, πως δεν έμαθε ποτέ πως η μητέρα του ήταν άρρωστη γιατί εκείνος και ο αδερφός του ήταν εσωτερικοί στο σχολείο, πως ασχολήθηκε με τον αθλητισμό.

The post Πιστόριους: Ήθελα να προστατεύσω τη Ρίβα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα