Πιρουέττα Λαφαζάνη: Καμία κόντρα με Τσίπρα, μας χτυπά το σύστημα

Να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα επιχειρεί πασχαλιάτικα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά την έκταση που πήρε η κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου, προφανώς έπειτα από πιέσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να βγάλει

μια ανακοίνωση για να κατηγορήσει το… σύστημα.

«Μια ουσιαστική συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος για την τελική συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου μετετράπη από τα διάφορα συστημικά κέντρα σε «ρήγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ και «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα σε μένα και τον Αλέξη Τσίπρα» υποστηρίζει πλέον ο κ. Λαφαζάνης για να προσθέσει: «Είναι προφανές ότι για όλο το συστημικό πλέγμα η ενότητα και η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά κόλαφο και μέγα εμπόδιο για τη συνέχιση των άθλιων επιλογών του σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».

Μάλιστα, ο Π. Λαφαζάνης σπεύδει να δηλώσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος, με όλα τα μέλη και τα στελέχη του στην πρώτη γραμμή, πορεύεται για μια μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές» και ονειρεύεται ότι αυτή η νίκη «θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας πορείας προοδευτικής ανόρθωσης και αναγέννησης της χώρας με σοσιαλιστικό ορίζοντα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Λαφαζάνης άσκησε κριτική στην επιλογή της ηγεσίας να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο, ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης. «Θέτεις συνεχώς θέματα και αμφισβητείς διαρκώς τις επιλογές της ηγεσίας» φέρεται να απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, επιρίπτοντάς του ευθύνες ότι άνοιξε συζήτηση για το ευρώ λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση.

The post Πιρουέττα Λαφαζάνη: Καμία κόντρα με Τσίπρα, μας χτυπά το σύστημα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα