Πήραμε γράμμα από τη Χαλκιδική για το σκάνδαλο με τα 45αρια…

του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Η μία από τις δυο σελίδες που βλέπετε είναι το πόρισμα των Ελεγκτών στο οποίο στηρίχθηκε και στηρίζεται ρεπορτάζ που κάνουμε για τη Χαλκιδική.

Το πόρισμα είναι συγκεκριμένο για συγκεκριμένες πολύ σοβαρές υποθέσεις. Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει οι υποθέσεις που ερευνήθηκαν ήταν έξι. Στα συμπεράσματα το πόρισμα αναφέρεται σε πέντε. Άρα μία κάπου χάθηκε και είναι τα περίφημα 45άρια.

Σήμερα ο πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος σήμερα στον Πολύγυρο Αστέρης

Ζωγράφος επικοινώνησε μαζί μας και μας έστειλε ένα πολύ φρέσκο απαλλακτικό της Περιφέρειας. Όμως για κάποιο λόγο ήρθαν μόνο οι πρώτες σελίδες και συμφωνήσαμε μαζί του να περιμένουμε αύριο και τις υπόλοιπες.

Οπότε θα περιμένουμε. Ελπίζουμε να είναι πράγματι αποφάσεις απόδοσης δικαιοσύνης και όχι συγκάλυψης υποθέσεων. Από τις πρώτες σελίδες ΔΕΝ ενθουσιαστήκαμε. Δεν αναφέρονται στα 45άρια αλλά σε μια από τις άλλες υποθέσεις στις οποίες είχαμε αναφερθεί προ …μηνών!

Αντίθετα πάντως από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας ακόοοοοοοοομα περιμένουμε να μας πει αν και κάτω από ποιους όρους κατοικείται κεντρικό κτήριο που χαρακτηρίστηκε κατεδαφιστέο λόγω ζημιών από σεισμό το…1979!

Keywords
Τυχαία Θέματα