Πιπιλή για Μπαλασόπουλο: Πρότεινε τον εγκλεισμό μου σε ψυχιατρείο της Γλυφάδας γιατί τα παίρνει από εκεί;

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Φωτεινής Πιπιλή και του πρόεδρο της ΠΟΕΟΤΑ με εκατέρωθεν βολές.

Αφού η κ. Πιπιλή ζήτησε να απολυθεί πρώτος ο κ. Μπαλασόπουλος και τον χαρακτήρισε μάλιστα «κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού και οικογενειοκρατείας» και εκείνος απήντησε ότι αναλαμβάνει τα έξοδα νοσηλείας της κ. Φωτεινής Πιπιλή σε γνωστή ψυχιατρική κλινική στην Γλυφάδα η βουλευτής ΝΔ επανέρχεται δηλώνοντας στο newsit:

«Η απάντηση μου θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι οτι τα έχει πιάσει από τη συγκεκριμένη κλινική, γιατί υπάρχουν και σε άλλες περιοχές κλινικές ψυχιατρικές για να με φιλοξενήσουν. Θα μπορούσε να του απαντήσει κανείς, ε βέβαια, ποτέ δεν ελέγχθηκαν τα οικονομικά της ΠΟΕΟΤΑ οπότε μπορείτε να κάνετε και δώρα σε πολιτικούς που πάσχουν από Αλτσχαϊμερ.

Επίσης, μια πολύ σοβαρή απάντηση είναι, γιατί να μη συγκεντρωθούν χρήματα από την ΠΟΕΟΤΑ για να αναγερθεί στη Γλυφάδα που είναι ο αγαπημένος τόπος του συνδικαλιστικού οργίου του Μπαλασόπουλου, ένας για παράδειγμα φούρνος, για να μπορούν να καίνε τις φωνές που μιλάνε με ειλικρίνεια. Μπορούν να ρωτήσουν για παράδειγμα τους φίλους Χρυσαυγίτες, του κυρίου Μπαλασόπουλου εννοώ, ή άλλους ακραίους, πως μπορεί να εξαφανίσει ανθρώπους που με επιχειρήματα σε ξεμπροστιάζουν.

Σε κάθε περίπτωση η απάντησή μου είναι μία και είναι η εξής, γιατί ο κύριος Μπαλασόπουλος δεν απαντάει στις δικές μου καταγγελίες. Είναι κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικού διορισμού από το παράθυρο το 1984, από τον κολλητό του τότε Δήμαρχο Γλυφάδας Σπονδυλίδη. Σε δύο τρεις μήνες από εργάτης καθαριότητας βρέθηκε υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και επίσης αναρριχήθηκε έως εδώ που έφτασε χωρίς να υπάρχει πουθενά μα πουθενά, οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα