Πιάστηκαν απαγωγείς έμπορου-Στα ίχνη των απαγωγέων εφοπλιστή!

Μια σπείρα Πακιστανών που είχαν οργανώσει την απαγωγή θρίλερ ενός γιού εμπόρου κρεάτων στα Μεσόγεια το περασμένο καλοκαίρι έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας και ,όπως μας είπε αξιωματικός που είναι σε θέση να γνωρίζει είναι ζήτημα χρόνου και η εξιχνίαση της απόπειρας απαγωγής του νεαρού εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου στην περιοχή της Βούλας-Βουλιαγμένης.

Στα ίχνη των ατόμων που επειχείρησαν να απαγάγουν τον Κίκο Μαρτίνο η Αστυνομία

Η σπείρα των Πακιστανών με πληροφόρηση από συμπατριώτη τους που εργαζόταν κοντά στον

τόπο ζωής του εμπόρου κρεάτων στα Καλύβια προσπάθησε να κάνει το μεγάλο κόλπο και να γίνουν …σεΐχηδες στο Πακιστάν. Ζήτησε 3 εκατομμυρια ευρώ ως λίτρα και το θρίλερ πήρε δραματικές διαστάσεις καθώς οι σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των απαγωγέων και της οικογένειας κράτησε σχεδόν πενήντα ημέρες.Η οικογένεια είχε μεν ενημερώσει από την πρώτη στιγμή την Αστυνομία καθώς δεν είχε καμία δυνατότητα να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα αλλά η Αστυνομία κατάφερε να κρατήσει την υπόθεση σε πλήρη μυστικότητα στήνοντας παράλληλα «παγίδα» στους απαγωγείς.

«Καταλάβαμε ότι ήταν αλλοδαποί σχεδόν αμέσως και όταν βεβαιωθήκαμε ότι είναι Πακιστανοί στήσαμε μια παγίδα η οποία διευκόλυνε την υπόθεση καθώς έπεσαν μέσα και από τα 3 εκατομμύρια συμβιβάστηκαν στα...20 χιλιάρικα ευρώ. Τα δώσαμε, ελευθερώθηκε ο νεαρός και ήταν ζήτημα χρόνου να έχουμε τις αποδείξεις. Συλλάβαμε τους 4 απαγωγείς και καταζητούνται άλλοι 7 ,όλοι Πακιστανοί» μας είπε αξιωματικός.

Για την απαγωγή του νεαρού εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου οι έρευνες προχωρούν και είναι ζήτημα χρόνου να έχουν «τεχνικά αποτελέσματα» που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση προσώπων.

Κατά τις πληροφορίες η Αστυνομία, έχει στα χέρια της στοιχεία που αξιοποιούνται και ιδιαίτερα στοιχεία από επικοινωνίες και την κίνηση των απαγωγέων, τα οποία οδηγούν σε προσεκτική έρευνα γύρω από έναν Έλληνα ηλικίας 35-40 ετών που φαίνεται ότι είχε κεντρικό ρόλο στην απόπειρα.

Σημειώστε ότι η απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, του νεαρού από τα Καλύβια και του εφοπλιστή Μαρτίνου έχουν πολύ κοντινούς χώρους δράσης…

The post Πιάστηκαν απαγωγείς έμπορου-Στα ίχνη των απαγωγέων εφοπλιστή! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα